DALINDAN ŞİŞEYE

Meyveler en taze haliyle dalından toplanır.

Toplanan meyveler teker teker kontrolden geçirilir.

Meyveler iyice yıkanıp soyulur.

Ayıklanan meyveler hiçbir katkı maddesi olmadan sıkılarak steril ortamda hijyenek cam şişelere doldurulur.

İçime hazır ürünlerimiz size en yakın satış noktasına zaman kaybetmeden ulaştırılır.

MİSYONUMUZ

Naren “güneşten gelen bereket” demektir. Misyonumuz doğanın bize yılda bir ya da iki kez verdiği meyveleri 365 gün boyunca dalından koparıldığı gibi en taze haliyle sizlere sunmak.

NFC NEDİR?

NFC, “Not From Concentrate” yani konsantreden değil demektir. Konsantreden yapılmayan meyve sularında, şişenin içerisinde meyvenin kendi suyunun haricinde, şeker, tatlandırıcı, ilave su, meyve konsantresi veya herhangi bir yapay madde bulunmaz. Meyveler dalından tek tek toplanır, tazeliklerini kaybetmemeleri için hızla fabrikaya gönderilir. Yıkama ve kalite kontrol işleminden sonra, son kez yıkanır ve sıkılır. Hiçbir katkı maddesi eklenmeden şişelenir ve en doğal haliyle tüketiciye sunulur.

%100 VE NEKTAR MEYVE SULARINDAN FARKIMIZ

Doğanın hediyesi meyveleri kendi saflıklarına hiçbir katkı yapmadan, en doğal halleriyle sizlere sunuyoruz. İşte bu yüzden, %100 meyve suyu değil gerçek meyvenin suyuyuz. Dalından yeni kopartılmış 3 kilo taze portakaldan 1 litre portakal suyu elde ediyoruz. Taze sıkılmış meyve suyunu sterilize şişelere dolduruyoruz. %100 meyve sularında ise meyvenin suyu sıkıldıktan sonra yüksek derecelerdekaynatılarak suyu buharlaştırılıp, meyve püresi-konsantresi haline getiriliyor. Depolarda bekletilen konsantreler gerektiği zaman; su, askorbik asit ve sitrik asit ile karıştırılarak %100 meyve suyu elde edilmektedir. Normal meyve sularında meyve suyu konsantrelerine su, asitlik dengeleyiciler, şeker ya da glikoz, fruktoz eklenir. Naren meyve sularının içinde meyvenin kendi suyundan başka hiçbir şey yoktur.

NASIL UZUN ÖMÜRLÜYÜZ?

Aslında çok bir şey yapmıyoruz. Annelerimizin yaptığı konserveler gibi bu tekniğin teknolojik hali olan sıcak dolum tekniğidir. Sağlıklı ve hijyenik cam şişelere sıcak dolum tekniği ilemeyve sularını dolduruyor, şişe içindeki oksijen çekerek kapatıyoruz. Oksijen ile temas etmeyen ürünler tazeliğini koruyor.